Berk Bedding uw specialist in Lekkerkerk op slaapgebied.

Bent u opzoek naar een goede duurzame boxspring? Bij ons zijn er talloze mogelijkheden voor de perfecte nachtrust. Een goede nachtrust is een nieuw begin! Er is altijd een boxspring die bij de sfeer en inrichting van uw slaapkamer past.

Al onze boxsprings worden in Nederland geproduceerd in onze eigen fabriek waardoor u zeker bent van een uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Hierdoor hebben we ook een zeer snelle levertijd.

Bekijk ons aanbod online of kom op bezoek in onze showroom in Bergambacht.

Boxspring op maat

Zoekt u een boxspring in een afwijkende maat? Wij maken niet alleen bedden in elke afmeting, maar maken ook samen met u een passend ontwerp.

Meer informatie

Oneindig veel stoffen en kleuren

Zit de juiste stof of kleur er niet bij? In de showroom hebben wij stalen en voorbeelden van meer dan 1000 verschillende kleuren en stoffen.

Al onze boxsprings op de website zijn ook te zien in onze showroom.

Kom snel langs

Vindt uw droom bed

Grote collectie boxsprings

Bekijk meer

Vindt uw ideale matras

Matras op maat naar uw wensen

Bekijk meer

Bezoek onze showroom

Parallelweg 15
2861 EC Bergambacht

0182 – 60 47 79
info@berkbedding.nl

Hulp of Advies?

Bel: 0182 – 60 47 79

Gratis bezorging

En montage mogelijk

Eigen productie

Wij produceren alle boxsprings in eigen fabriek

Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Bergambacht

Wat is een boxspring?

Het is één van de populairste slaapsystemen van deze tijd: de boxspring. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Waarom ligt een boxspring dan zo lekker? Bij deze matras-bedbodem combinatie liggen er als het ware twee matrassen op elkaar. De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Bovendien zorgt het topmatras voor een zachter oppervlak. Het resultaat? Een een extra comfortabele boxspring!

Boxspring op maat in Lekkerkerk

Een boxspring op maat laten maken bij Berk Bedding in Bergambacht doet u bij een echte specialist. Een boxspring op maat is heel persoonlijk, zowel qua design als slaapcomfort. Zoekt u een boxspring in een afwijkende maat? Wij maken niet alleen bedden in elke afmeting, maar maken ook samen met u een passend ontwerp.