Berkbedding.nl: creatief beddesign, made in Holland

Berkbedding.nl is dé winkel waar je de beste keuze maakt voor je slaapkamer. Als slaapspecialist adviseren wij je graag over jouw beste boxspring of matras. Maak altijd de beste keuze, tegen de scherpste prijs!

Maatwerk
Aangezien wij zelf de bedden maken zijn al onze boxsprings maatwerk. Dit zijn bedden waarbij de volledige boxspring aan uw eigen wensen aan te passen is.

Eigen productie
Omdat wij alle bedden in eigen productie maken kunnen wij met al uw wensen rekening houden.

Wie zijn wij
Wij zijn een energiek en klantgericht bedrijf. Dankzij professionele medewerkers in de winkel kunnen wij passend slaapadvies bieden aan iedere klant. U word hier altijd vriendelijk en op een persoonlijke manier geholpen.

Waarom Berk Bedding?
Omdat wij alle bedden in eigen productie hebben zijn wij in staat om de bedden tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Omdat wij op deze manier werken zijn de levertijden van een groot aantal bedden bij ons in de winkel zeer kort.

Naast ons grote assortiment in top bedden onderscheiden wij ons van andere bedden winkels door zeer sterk te zijn in het leveren van maatwerkbedden. Dit zijn bedden waarbij de volledige boxspring aan uw eigen wensen aan te passen is. Ook deze bedden worden bij ons voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden zonder daarvoor hoge meerprijzen in rekening te brengen.