Bamboe Split-topper Traagschuim/Koudschuim 3D 2 in 1

Eigen productie NL

Traagschuim/NASA

3D ventilatie band

Top Comfort

Levertijd: Ca 1-5 werkdagen

Begin met samenstellen
    • 0 €

Bij traagschuim zijn de cellen deels open. hierdoor wordt de lucht in de cellen niet samengeperst als het schuim in elkaar wordt gedrukt wanneer u erop ligt. Hierdoor komt het schuim heel langzaam terug in de oorspronkelijke vorm. Juist dankzij dit proces past het schuim zich perfect aan uw lichaam aan. Het vermindert door zijn eigenschappen drukpunten, zoals schouders en heupen. Een traagschuim topper is bij uitstek goed voor uw lichaam, juist bijvoorbeeld bij rugklachten.

De koudschuimzijde ventileert uitstekend en neemt lichaamsvocht goed op. Koudschuim gaat velen jaren langer mee dan bijvoorbeeld Polyether.

Wat is traagschuim?
Traagschuim is een schuim dat zich aan past aan u (lichaamstemperatuur). Door de warmte vormt het matras zich naar de lichaamsvorm en daardoor ligt u zonder drukpunten. Het kan zelfs voelen alsof je zweeft.
Goede traagschuim matrassen bieden geweldige lig-eigenschappen en comfort. Het matras verdeelt en ondersteunt het lichaamsgewicht en zorgt voor minder drukpunten waardoor de doorbloeding niet of nauwelijks afgekneld wordt. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten wegzinken bij een zijligging (schouders, heupen) krijgen daarvoor alle ruimte. Want juist op die punten wordt traagschuim onder invloed van de lichaamswarmte extra elastisch en dus zacht. Doordat het gewicht goed wordt verdeelt, knelt er niets af en wordt de bloedcirculatie niet verstoord en blijven de spieren soepeler. Met als resultaat een goede ergonomie, minder draaien en een rustige slaap.

Kenmerk van 3 D Vezeltechniek:
3D-vezelvlechtwerk is een relatief nieuw materiaal voor matrassen, kussens en dekbedden. Door middel van een driedimensionale techniek worden twee weefsels verbonden met duizenden verticale vezels. Het materiaal bestaat uit 100% polyester monofilament en is hierdoor zeer brandveilig en volledig recyclebaar. Matrashoezen gemaakt van 3D-vezelvlechtwerk zijn anti-allergeen, antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en resistent tegen huisstofmijt en schimmels.

EIGENSCHAPPEN VAN HET TOPDEKMATRAS type Nasa 3D:

Heerlijk
Topdekmatras van 10 cm hoog
Zacht traagschuim
Medium koudschuim HR
Aan 2 zijdes te gebruiken
Geschikt voor alle matrassen
Gemaakt van huidvriendelijke materialen,
Zeer hoge flexibiliteit
Afritsbare én wasbare tijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bamboe Split-topper Traagschuim/Koudschuim 3D 2 in 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *