Gezondheid ‘s Kussen – Origineel Luxe Bamboe Kussen

35,90

Stevigheid: Medium

Banboe vulling

Gezondheid kussen

zij,rug en buik slaper

Levertijd: Ca 1-2 werkdagen

Orgineel Bamboe Kussen Een goede nachtrust is essentieel voor zowel het lichaam als de geest.

Met dit bamboo air kussen ben je gegarandeerd van zo min mogelijk stress tijdens de nachtelijke uren. Dankzij de bamboevezels, die in de tijk zijn verwerkt, biedt dit kussen een goede nachtrust. Daarnaast is het hoofdkussen van bamboe voorzien van een vulling die drukverlagend werkt. Dat betekent dat het hoofd, de nek en schouders op een juiste manier, in de natuurlijke houding, ondersteund worden.

De bamboo pillow is dus niet alleen lekker zacht en flexibel, maar het kussen blijft ook langduriger vormvast dan overige kussens van katoen of synthetische materialen bijvoorbeeld. Daardoor gaat dit hoofdkussen veel langer mee.

Het kussen zorgt voor een stevige, maar comfortabele ondersteuning, precies op de plekken waar het nodig is: hoofd, nek en schouders. Een ‘normaal’ kussen wordt na verloop van tijd slapper en dunner, bij een bamboekussen gebeurt dit nauwelijks.

Wij rade echter aan om het kussen voor gebruik 48 uur te laten ‘rusten’ zodat het helemaal in vorm kan komen. Het kussen zit in een vacuüm verpakking bij binnenkomst. De tijk/hoes bestaat uit bamboevezels. Deze vezels zorgen voor een optimale temperatuur- en vochtregulatie.

De warmte wordt op een natuurlijke wijze afgevoerd waardoor het kussen zacht en koel blijft. Het hoofdkussen blijft droog bij hoge temperaturen en werkt anti-transpirerend, dus comfortabeler! Bovendien is de bamboevezelhoes hypoallergeen en bestand tegen schimmel allergenen en zelfs mijten! Vanaf nu word je elke ochtend als herboren wakker en kun je elke dag vol energie beginnen! Naast de eerdergenoemde voordelen, is textiel van bamboe ook nog eens beter voor het milieu. Voor traditionele textielsoorten is veel extra bewatering nodig.

Bamboe daarentegen groeit op natuurlijke wijze tot wel 1 meter per dag! Zonlicht en regenwater zijn voldoende om te kunnen groeien, irrigatie en pesticiden zijn hierbij niet nodig.

Materiaal vulling
Bamboe
Afmetingen bxl
70 cm x 50 cm
Stevigheid kussen
Medium
Type slaper
Zij-slaper, Rug-slaper, Buik-slaper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gezondheid ‘s Kussen – Origineel Luxe Bamboe Kussen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *