Hoofdkussen met neksteun 60×50

25,99

Stevigheid: soft

Opklopbaar

Neksteun

Vulling aan te passen

Levertijd: Ca 1-2 werkdagen

Op zoek naar meer steun in nek en schouders tijdens het slapen? Dan adviseeren we zeker het Orthopedisch hoofdkussen met neksteun aan !
Deze Hoofdkussens
zijn al jaren één van de best verkochte hoofdkussens van dit moment door een unieke combinatie van zacht comfort, een perfecte pasvorm, optimale steun en de beste prijs-kwaliteitsverhouding! Het comfortabele hoofdkussen is namelijk speciaal ontworpen door therapeuten voor optimale steun en comfort tijdens het slapen om zo klachten te verhelpen (of te voorkomen) zodat u altijd geniet van een optimale nachtrust.

Het comfortabele hoofdkussen zorgt voor een optimale ondersteuning aan nek en schouders bij zowel zij- als rugslapers en zorgt voor een gelijkmatige en perfecte ondersteuning aan nek en schouders. Hierdoor neemt u een ontspannen slaaphouding aan en zullen (indien nodig) pijnklachten in hals-, schouder- of ruggebied snel zullen verdwijnen. Bovendien zijn de hoofdkussens anti-allergisch en zeer ventilerend waardoor u niet snel transpireert op het kussen. Dankzij deze eigenschappen worden irritaties en muffe geuren voorkomen.

Het Orthopedisch hoofdkussen met neksteun biedt dan ook altijd het beste van 2 werelden, een perfecte vorm, is heerlijk zacht èn het kussen biedt uw nek en rug de steun die het nodig heeft! Door al deze unieke eigenschappen zijn deze hoofdkussen één van de best verkochte hoofdkussens van dit moment en meer dan een miljoen mensen gingen u dan ook al voor.

Het Orthopedisch hoofdkussen met neksteun heeft de volgende afmeting: 50 x 60 x 10 cm. Het kussen is geschikt voor zowel Mannen als vrouwen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoofdkussen met neksteun 60×50” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *