Topper Traagschuim – Nasa – Visco Foam

Eigen productie NL

Traagschuim/NASA

Drukverlagend

Top Comfort

Levertijd: Ca 1-5 werkdagen

Begin met samenstellen
    • 0 €

Slapen is één van de belangrijkste dingen die er bestaan, dat weet iedereen. Deze topdekmatrassen zorgen ervoor dat je bestaande matras comfortabeler wordt. Je gewicht wordt ideaal verdeeld waardoor je lichamelijke klachten verhelpt en voorkomt. En als je met twee matrassen tegen elkaar aan slaapt, is die vervelende spleet nu ook verleden tijd. De kosten voor al dit slaap-genot?

Drukverlagend

De totale dikte van deze topdekmatrassen is c.a 7cm dik, waarvan 5 cm een kern van hoogwaardig NASA traagschuim is. Deze toppers hebben een luxe 3-zijdige afritsbare hoes die je er dus vanaf kunt halen om hem te reinigen. Het topdekmatras ligt op het normale matras om deze extra comfortabel te maken. Door de optimale drukverlaging is het ideaal bij heup- en rugklachten. Ook als je huidige matras te hard is kan dit dus een uitkomst zijn!

NASA Traagschuim; alleen maar voordelen

Deze topdekmatrassen hebben een dichtheid van 50 kg per m3. Dit heeft meerdere voordelen: het voelt minder warm aan en het ventileert beter door de geprofileerde tussenlaag. Doordat er nog voldoende lucht door het matras circuleert is het aanmerkelijk minder temperatuurgevoelig, waardoor het zowel in de zomer als in de winter comfortabel aanvoelt. Traagschuim heeft een open celstructuur, is van geschuimde kwaliteit en is tevens geprofileerd aan de onderzijde. Je dag kan niet meer stuk na een nachtje op dit topdekmatras te hebben geslapen!

Specificaties

Dikte: c.a 7cm dik
Kern: 5 cm dikke laag traagschuim
Luxe 3-zijdige afritsbare hoes
Dichtheid: 55 kg per m3
Nederlands Product
Ventilerend
Anti-Allergie
Wasbaar
Visco-Nasa Traagschuim
Je haalt het heel makkelijk uit de verpakking, Topper wordt vacuüm geleverd

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Topper Traagschuim – Nasa – Visco Foam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *